IPTV Set Top Boks

IPTV Set Top Box je mali ali moćan tehnički uređaj koji povezuje internet i Vaš TV aparat. Pored toga što omogućava da gledate kanale TV Balkan internet televizije na Vašem TV aparatu, IPTV Set Top Box ima i druge napredne funkcije: naručivanje i gledanje filmova po želji (video na zahtev), snimanje i brisanje programa, elektronski vodič, besplatno telefoniranje preko interneta i mnoge druge.

IPTV Set Top Box-a moguće je povezati na dva načina: Wireless (povezuje se bežično) i LAN (povezuje se kablom).

Povezivanje je vrlo jednostavno: internet kabl uključite u Set Top Box, a Vaš televizor povežete standardnim kablom (rgb, scart, chinch) sa Box-om (kao i bilo koji DVD uređaj).

TV Balkan u ponudi ima više modela naprednih Set Top Box uređaja, koji su prava mala tehnoločka čuda sa mogućnošću snimanja programa itd.

VAŽNO! Cena Set To Box-a zavisi od vrste pretplate na koju se pretplatite. Ukoliko izaberete pretplatu na 6, 12 ili 24 meseca kutiju dobijate besplatno.

NOVO! Pogledajte našu novu besplatnu kutiju X96 Mini Android

Naručite još danas

IPTV Set Top Box Mag 250

set top box mag 250IPTV Set Top Box MAG-250 je multimedijalni uredjaj najnovije generacije sa najvišim tehnološkim parametrima, koji se ističe u višenamenskom pristupu internet mreži i nendamašan je u korišćenju interaktivne digitalne televizije.

Jedna od najboljih karakteristika IPTV Set Top Box-a je sposobnost da pretvori bilo koji video format ulaznog signala u stabilno prenosenu sliku na ekran televizora. Uređaj podržava video visoke rezolucije (Full HD 1080) I sve moderne kodeke kao i sve tipove filmskih prevoda.

Sadržaj  paketa IPTV Set Top Box MAG 250

  1. MAG 250 – media player
  2. Daljinski upravljač
  3. Priključak za struju
  4. AV kabal (3.5 mm minijack od risivera i 3xRCA-COMPOSITE prema TV-u)
  5. MAG 250 – Quick Start Guide – kom 1

Ovaj tehnonoški napredan uređaj možete dobiti besplatno.

mag-250 sadrzaj paketa


Portovi

Set Top Box MAG 250  opremljen je sa dva USB konektora koji omogućavaju dodatne usluge povezivanje Wi-Fi adaptera za bežično spajanje sa internetom, bez Ethernet-a, gledanje digitalnog sadržaja iz kamere, fotoaparata (video i / ili fotografija) ili drugih medijskih uređaja, kao i snimanje na razne vrste prenosivih (externih) memorija. Takođe tu je optički audio izlaz S / PDIF i HDMI 1.3 input.

Daljinski upravljac

Multifunkcionalni daljinski upravljač zahtjeva 2 baterije tipa AA. Posle ubacivanja baterija u daljinski upravljač pritiskom na tipku STB, Vaš daljinski upravljač je spreman za korišćenje.

Povezivanje IPTV STB-a MAG 250

Kad se IPTV STB poveže sa strujnim adapterom (dobija se u pakovanju) treba da se poveže sa ruterom (internet veza) i televizorom.

Povezivanje IPTV set-top box-a sa Vašim televizorom je uz pomoć A/V kabla (dobija se u pakovanju) ili  HDMI kabla (u zavisnosti od vrste televizora i da li posedujete HDMI kabal).

Veza izmedju rutera i IPTV STB uredjaja se moze ostvariti na 2 načina (u zavisnosti šta posedujete od opreme): LAN (UTP) kablom (žično) ili WIFI USB adapterom (bežično). Lan kabal i wifi usb adapter se ne dobijaju u IPTV STB paketu.

NAPOMENA

Uz paket IPTV STB-a se ne dobija: HDMI kabal, LAN kabal, WIFI adapter.

Multifunkcionalnost

Set-top box MAG 250 zadovoljava sve moderne zahteve za multimedijalne uređaje, uključujući i podršku za video streaming, video na zahtjev, reprodukciju digitalnih kanala u visokom kvalitetu, pristup YouTube-u, kao i Internet pretraživač.

TV

Gledajte preko 100 digitalnih TV kanala na vasem televizoru (stare ili nove generacije) sa SET-TOP BOX MAG 250 uredjajem poslednje generacije.

Za gledanje TV kanala na starim CRT telvizorima je obezbedjen A/V kabal u IPTV SET-TOP BOX paketu. Za bolji kvalitet slike i povezivanje IPTV SET-TOP BOX uredjaja sa novom generacijom televizora (LCD/LED/PLAZMA) potrebno je dodatno obezbediti HDMI kabal (nije obezbedjen u IPTV SET-TOP BOX paketu).

Uzivajte u izboru preko 100 domacih i inostranih TV kanala: informativni, sportski, muzicki, zabavni, filmski, deciji kao i kanali za odrasle.

Gledajte svih 100 digitalnih TV kanala preko jednog kanala na Vasem televizoru (velika prednost za stare televizore koji nemaju mogucnost memorisanja velikog broja kanala).

Izbor TV kanala je od sada jednostavniji sa funkcionalnim korisnickim interfejsom i prozorom pregleda trenutno izabranog TV programa sa leve strane (slika u sredini).

YOUTUBE

Od sada mozete gledati najomiljeniji video snimak sa YOUTUBE-a na Vasem televizoru jednostavno i prakticno. 

IPTV SET-TOP BOX MAG 250 Vam nudi mogućnost pregleda YOUTUBE-a snimka i to na Vašem televizoru. Vrlo jednostavno, brzo i praktično možete pregledati YOUTUBE snimak spota vašeg omiljenog pevača ili najsmesnije YOUTUBE video klipove a da ne palite svoj mobilni telefon  niti da pokrećete kućni računar već direktno gledate na Vašem televizoru (SMART). Ukoliko niste povezali tastaturu  sa IPTV STB uredjajem, za potrebe pretraživanja YOUTUBE-a, mozete koristiti grafički iscrtanu tastaturu pokretanjem sa daljinskog upravljača – vrlo praktično.

INTERNET BROWSER

Surfujte, chat-ujte, pregledajte svoje mail-ove, koristite sve pogodnosti pretrage na internetu uz fenomenalnu opciju internet browser

Ostanite u kontaktu sa porodicom I prijateljima na omiljenim društvenim mrežama, pošaljite tvit, ažurirajte status ili izmenite profil na facebook-u, lajkujte, lajkujte i lajkujte i to sve na svom televizoru.

Želite da pogledate prognozu vremena, on line rezultate utakmica , igrajte on line igrice možete sve uz ovu sjajnu opciju IPTV STB MAG 250 uredjaja – INTERNET BROWSER.

Budite on line i na svom televizoru

RADIO

Slušanje radia je nezamenjiv deo atmosfere svakog doma

U ponudi je preko 20 različitih radio stanica sa sjajnim zvukom, dok je Naxi radio sa svojom naxi digital ponudom različitih žanrova muzike potpuno digitalan i bez reklama.

Slušajte radio na svom televizoru u svakoj pauzi gledanja televizije.

MULTIMEDIA

Pretražujte i delite datoteke bežično sa eksternih HDD uređaja i racunara i prikažite na vašem TV-u 

IPTV STB MAG 250 ima jos jednu fenomenalnu funkciju – deljenje sadržaja sa svim umreženim uredjajima u lokalnoj mreži. Pogledajte omiljeni film, pustite muziku, slike i kompletan deljeni sadržaj direktno sa vašeg računara bez dodatnog povezivanja. Direktno preko USB porta povežite sve prenosive HDD uredjaje.

Uživajte u pogodnosti IPTV STB MAG 250 uredjaj koji se lako povezuje sa ostalim uredjajima u mreži.

 NOVA SPEKTAKULARNA PONUDA NA TV BALKANU

Uskoro na novom web sajtu, već sada dostupna za naručivanje

- Najviše exYU kanala 300+
- Najviše HD kanala (svi dostupni)
- Najviše exYU sportskih kanala (imamo SVE!)
- Većina kanala odloženo 72h
- Gledajte na više uređaja
- BESPLATNO Set Top Box
- Besprekoran kvalitet slike

Instant online plaćanje i aktivacija istog dana!
NARUČITE NOVU PONUDU
close-link