O nama

TV Balkan je kompanija sa sedištem u Čikagu, SAD.

Kompanija je osnovana 2009. godine – 7 godina uspešnog rada je iza nas. Osnovna delatnost naše kompanije je distribucija televizijskih i radio programa putem interneta, korišćenjem najnovijih tehnologija, kao i distribucija filmova i internet telefonija.

Poslovanje naše kompanije odvija se na internacionalnom planu – svuda gde postoji internet, nezavisno od geografske lokacije. U mogućnosti smo da ponudimo naše usluge podjednako pojedinačnim korisnicima, kao i kompanijama zainteresovanim za poslovnu saradnju.

Prednosti rada sa kompanijom TV Balkan

ip-televizijaTV Balkan nudi visoko kvalitetne kablovske TV kanale preko Interneta. Naša zamisao je da omogućimo ljudima širom sveta gledanje kvalitenih TV kanala sa minimalnim tehničkim zahtevima. Komplikovano postavljanje i podešavanje glomaznih satelitskih antena je sada prošlost. Mi vam nudimo idealno rešenje za lako i jednostavno praćenje televizijskih i radio programa. Ali to nije sve. U našoj ponudi nalaze se brojne lokalne televizijske stanice kojih uopšte nema u ponudi satelitskih i kablovskih distributera.

Nadamo se da ćemo i sa vama uspostaviti uspešnu saradnju kao i sa stotinam drugih širom sveta.

 NOVA SPEKTAKULARNA PONUDA NA TV BALKANU

Uskoro na novom web sajtu, već sada dostupna za naručivanje

- Najviše exYU kanala 300+
- Najviše HD kanala (svi dostupni)
- Najviše exYU sportskih kanala (imamo SVE!)
- Većina kanala odloženo 72h
- Gledajte na više uređaja
- BESPLATNO Set Top Box
- Besprekoran kvalitet slike

Instant online plaćanje i aktivacija istog dana!
NARUČITE NOVU PONUDU
close-link