Pitanja i odgovori

Šta je to IP-TV?
IPTV je televizija uživo koja se emituje putem interneta. Potreban je samo internet, znači nikakve satelitske antene i kablovi. Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji sada ste u mogućnosti da gledate domaće TV kanale sa Ex-YU područja.

Šta mi je potrebno?
Potrebna Vam je samo internet veza (bilo koji internet sa minimumom od 1.5 Mbps download brzine) i naša IPTV SET TOP BOX

Šta je to IP-TV Set Top Box?
IPTV Set Top Box je najsavremeniji tehnički uređaj koji povezuje internet i Vaš TV aparat. Povezivanje je vrlo jednostavno: internet kabl uključite u IPTV Set Box, a Vaš televizor povežete standardnim kabalom (rgb, scart, chinch) sa IPTV Set Top Box (kao i bilo koji DVD uređaj).

Kako da proverim brzinu moje internet veze?
Brzinu proverite na strani Bandwidth Speed Test. 1,5 Mbit/sec (1500 kbps) ili više je dovoljno da možete da primate naš servis.

Da li mogu poneti svoj Set Top Box kod prijatelja?
Možete, naravno. Vi plaćate servis i Set Top Box je Vaš, tako da ga možete poneti gdegod želite. Set Top Box radi na 110V i 220V , a takodje i sa oba TV standarda (PAL i NTSC). Samo budite sigurni da imate High Speed Internet vezu (min 1,5 Mbit/s).

Slika mi ponekad zamrzne. U čemu je problem?
Naš servis putuje do Vas maksimalnom brzinom od 1.4 Megabita u sekundi. Ukoliko Vaša brzina interneta padne na ispod 1.3 megabita (duže od 3 sekunde), slika može da se zamrzne, a ton nastavlja da radi. Ako češće imate smetnji “zamrzavanja”, savetujemo Vam da kontaktirate Vašeg internet provajdera i da razgovarate sa njima kako da se te smetnje otklone. Kao korisnik High Speed Interneta Vi plaćate za ugovorenu brzinu i Vaše je puno pravo da očekujete od njih ugovorenu i stabilnu vezu.

 NOVA SPEKTAKULARNA PONUDA NA TV BALKANU

Uskoro na novom web sajtu, već sada dostupna za naručivanje

- Najviše exYU kanala 300+
- Najviše HD kanala (svi dostupni)
- Najviše exYU sportskih kanala (imamo SVE!)
- Većina kanala odloženo 72h
- Gledajte na više uređaja
- BESPLATNO Set Top Box
- Besprekoran kvalitet slike

Instant online plaćanje i aktivacija istog dana!
NARUČITE NOVU PONUDU
close-link